UITNODIGING gratis theatervoorstelling vrijwilligers!

We hebben iets leuks voor alle vrijwilligers in Dinkelland

Om vrijwilligers te bedanken voor hun werk, om hen een leuke avond te bezorgen én om inzicht te geven. Dit is namelijk niet zomaar een voorstelling, maar een theatercollege over communicatie. Vrijwilligerswerk gaat altijd over communicatie: overleg met elkaar, werk samen, vergader en promoot activiteiten. Vrijwilligerswerk gaat altijd over communicatie: overleg met elkaar / samenwerken / vergaderen / promoten van activiteiten.

Theatervoorstelling ‘De negen open deuren’
Naast een amusante, vrolijke en vaak humoristische voorstelling is het een speelse vorm van training voor vrijwilligers.
‘Negen open deuren’ is een theatervoorstelling van Jaap Vriend.  In deze interactieve, leerzame maar vooral leuke one-man-show met daarin veel persoonlijk lief en leed, neemt Jaap je mee langs negen open deuren van communicatie, die “alleen nog even ingetrapt hoeven worden”. Ze staan symbool voor 9 communicatielessen zoals grenzen stellen, nee zeggen (nee!) en luisteren (wat zeg je?), die overal uitstekend van pas kunnen komen. De voorstelling geeft op theatrale wijze een frisse blik op hoe we met elkaar communiceren, in welke rol we dat doen en welke grenzen we daarbij stellen. Een basistraining in vogelvlucht Het theatercollege is kort gezegd een basistraining communicatie in vogelvlucht. Jaap Vriend is communicatietrainer bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam en theatermaker. In dit college komen die twee stromingen mooi samen

Willen jullie als vereniging of vrijwilligersorganisatie deze gratis voorstelling aanbieden aan jullie vrijwilligers?

Zie bijgaande flyer!

Deze uitnodiging gaat naar álle organisaties in onze gemeente die met vrijwilligers werken. Verzeker jezelf dus (snel!) van een plekje door je op tijd aan te melden! Want: vol = vol! Let op: je kan alleen jezelf aanmelden, dus niet meerdere kaarten per persoon bestellen.

Opgeven kan via de website www.vrijwilligindebuurt.nl of via de QR-code.

 

 

 

 

We hopen dat we veel vrijwilligers mogen begroeten op 18 april!

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door op 19-01-2024