Nieuws van de Vincentiusvereniging Deurningen: voorjaar in Deurningen

Voorjaar in Deurningen

Nu de temperaturen buiten weer aangenaam zijn, is het prettig om er op de fiets op uit te gaan. Fietsen is ook mogelijk als je hier zelfstandig minder goed toe in staat bent.
In samenwerking met de ‘Zonnebloem Deurningen’ stellen we 10 waardebonnen beschikbaar voor het huren van de duo fiets. De bestuurder heeft de volledige controle over de fiets en de passagier kan optioneel mee trappen. Dit maakt deze fiets zeer geschikt voor het fietsen met personen die niet (meer) zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen.
Je kan deze duo fiets reserveren door een mail te sturen naar duofiets.zonnebloem@gmail.com of (bij voorkeur) te bellen met 0652068792.

Geef je kleding een tweede kans, breng het bij ons langs…

Nu het zonnige voorjaarsweer haar gezicht weer heeft laten zien is het een mooi moment om de kledingkast eens op te ruimen. Wanneer je hierbij kleding, schoenen/sneakers, riemen, sieraden, sjaals, hoeden of tassen tegenkomt die je niet meer gaat dragen of gebruiken, maar welke nog in een prima staat zijn, (geen lompen) dan kan je deze in de maand mei inleveren.
We zamelen deze kleding in om de voorraad van ‘Vinci’s’, de tweedehandskleding winkel van Vincentiusvereniging Oldenzaal weer aan te vullen.
Bij ‘Vinci’s’ kan eenieder terecht om, tegen een betaalbare prijs, goede kleding voor jezelf of je kinderen te shoppen. En je kan hier natuurlijk ook zelf je kleding brengen:

Vinci’s
Ootmarsumsestraat 60
7573 GM Oldenzaal

Vinci’s

In de maand mei 2023 kan je de (gewassen) kleding in een afgesloten zak inleveren bij onderstaande adressen.
Mochten we onverhoopt niet thuis zijn, dan aub zo nodig ergens droog plaatsen rondom het huis. Dank je wel!

Jos Thijert
Hulsbeekweg 4
0610024801

Ria Meijer
Molemansstraat 21
064116245

Johan Bijen
Gammelkeresweg 3
0657148665

Sandra Pelster-Thijert
Bekkenhof 10
0610014685

 

 

 

Gepubliceerd door op 02-05-2023