Mantelzorgers in het zonnetje

In het kader van zorg voor de medemens hebben we in de week voor Pasen, de Goede Week, een mooie fruitmand gebracht bij een aantal Deurningers die, vaak vele jaren, mantelzorg verlenen aan een familielid of naaste. Deze zorg voelt vaak als vanzelfsprekend. Reden des te meer om als blijk van waardering of ‘hart onder de riem’ hier aandacht aan te schenken.

Om ervoor te zorgen dat we dit initiatief bezorgen bij de juiste adressen zijn we tevens afhankelijk van de info welke we ontvangen van jou. Ken je iemand in je omgeving, we horen het graag. 

Tevens hebben we enkele gezinnen met een voorjaarsbloemenmand en groente/fruit-waardebon van ‘de Betuwe’ kunnen verblijden.                                   

             

Traditiegetrouw is er met Pasen in de kerk een collecte voor Vincentiusvereniging Deurningen. We hopen dat we je hartelijk mogen danken voor de gaven. Met de verkregen gelden van deze collecte, maar ook met ontvangsten op andere momenten, kunnen we de mantelzorg attentie verzorgen als ook mede-Deurningers ondersteuning bieden.                                                                                                                                                                              

Geef je kleding een tweede kans, breng het bij ons langs…

Nu het voorjaarsweer af en toe haar gezicht weer laat zien is het een mooi moment om de kledingkast eens op te ruimen. Wanneer je hierbij kleding, schoenen/sneakers, riemen, sieraden, sjaals, hoeden of tassen tegenkomt die je niet meer gaat dragen of gebruiken, maar welke nog in een goede staat zijn, (geen lompen) dan kan je deze bij ons inleveren. We zamelen deze kleding in voor ‘Vinci’s’, de tweedehandskleding winkel van Vincentiusvereniging Oldenzaal.Bij Vinci’s kan eenieder terecht om, tegen een betaalbare prijs, goede kleding voor jezelf of je kinderen te shoppen. En je kan hier natuurlijk ook zelf je kleding brengen. De (gewassen) kleding kan in een afgesloten zak ingeleverd worden bij onderstaande adressen. Mochten we onverhoopt niet thuis zijn, dan aub zo nodig ergens droog plaatsen rondom het huis. Dank alvast!                                                                                                                                      

Jos Thijert – Hulsbeekweg 4 – 0610024801

Johan Bijen – Gammelkeresweg 3 – 0657148665

Ria Meijer – Molemansstraat 21 – 0641162451

Sandra Pelster-Thijert – Bekkenhof 10 – 0610014685

We wensen je fijne Paasdagen!

Vincentiusvereniging.deurningen@gmail.com

 

Gepubliceerd door op 30-03-2024