Deurningen heeft een dorpsondersteuner!

In augustus zag ik de vacature ‘dorpsondersteuner voor Deurningen’. Mijn eerste reactie was ‘wat een unieke functie!’.

Met trots mag ik dan ook vertellen dat ik vanaf januari 2024 jullie dorpsondersteuner wordt. Mijn naam is Carmen Oosterik. Ik ben geboren en getogen in jullie noaberdorp ‘Soasel’. Inmiddels woon ik al meer dan 10 jaar samen met mijn partner Jarno en 2 kinderen Benthe en Femm in Tubbergen.

De functie van dorpsondersteuner zal naar de behoeften van de Deurningers nader worden ingevuld. Het dorp bepaalt wat de dorpsondersteuner gaat doen. Het gaat dan met name over zorg en welzijn van de inwoners van 0 tot 110 jaar. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat ik Deurningen leer kennen.

Ik zou dan ook graag kennis willen maken met alle verenigingen, vrijwilligers en organisaties die belangrijk zijn voor het dorpsleven. Ik zal mij in januari samen met de werkgroep ‘goed voor mekaar’ nader aan jullie voorstellen.

 

Gepubliceerd door op 30-10-2023