Zondag 14 mei: feestelijke opening kunstgras- en beachveld Deurningen voor jong en oud

 

Het multifunctionele kunstgras- en beachveld van Deurningen wordt officieel geopend op zondag 14 mei om 13.15 uur.
Alle Deurningers, jong en oud, worden van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn in de kantine van DSVD.

Programma
Deurningen is blij en trots op de uitbreiding van onze sportfaciliteiten.  Verengingen en scholen uit Deurningen gaan activiteiten organiseren op ons nieuwe kunstgras- en beachveld. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, handbal, volleybal of een schooltoernooi. Het is een prachtig openbaar sportterrein geworden waarop Deurningers van jong en oud kunnen sporten en bewegen. Op 14 mei gaan we hiermee met diverse hand- en voetbal wedstrijden officieel van start. Ook wordt er een korte officiële openingshandeling verricht. Hiervoor zijn uiteraard de gemeente en onze sponsoren, zoals de Rabobank, ook uitgenodigd.

Diverse activiteiten voor de jeugd tijdens DSVD – RSC
Na de officiële opening wordt de derby DSVD – RSC gespeeld. Ook worden er diverse activiteiten tijdens de derby op het sportpark georganiseerd. Zo opent de schietvereniging haar deuren en is het mogelijk om onder begeleiding legaal in de roos te schieten! En natuurlijk zijn er diverse activiteiten voor alle kinderen!

Programma

  • Start programma: 12.45 uur met diverse wedstrijden op het kunstgras- en beachveld
  • Officiële opening door onder andere de wethouder van Dinkelland: 13.15 uur in de rust van de wedstrijden
  • Voetbalderby DSVD – RSC: 14.00 uur
  • Diverse activiteiten voor kinderen: vanaf 14.00 uur

Meer informatie? Mail naar info@dorpsbelangdeurningen.nl.

 

Gepubliceerd door op 07-05-2023