Nieuws van Fyon

Komen en gaan

Zoals velen van jullie mee hebben gekregen heeft Jeannette op 19-02-2021 haar laatste uren gewerkt en gaat ze het hoeslaken in de ring gooien. Het zit erop en na meer dan 40 jaar werken mogen Jeannette en Toon genieten van hun welverdiende pensioen. Als praktijk willen we Jeannette bedanken voor de afgelopen 10 jaar die we samen mochten werken en iets moois mochten bouwen in Deurningen.

Door het vertrek van Jeannette zijn er bij Fyon Deurningen twee nieuwe gezichten bij gekomen en wellicht voor de een of ander zelfs geen onbekenden.

Jisse Hof

Jisse Hof gaat ons team voor 3 dagen in de week versterken. Zij heeft dit jaar succesvol de opleiding fysiotherapie afgerond en verheugd zich erop om aan de slag te gaan in Deurningen. Jisse speelt al geruime tijd bij de handbalvereniging DSVD, waar ze sinds dit seizoen ook de aansluiting heeft gevonden bij dames 1. Dus je kunt haar zodoende ook of in de praktijk of de sporthal in Deurningen tegen het lijf lopen.

Mathijs Boerrigter

Mathijs is een collega manueel therapeut die vanaf nu 2 dagen in de week te vinden is in onze praktijk. Mathijs zelf uit de wielersport afkomstig heeft ook grote affiniteit met (wieler) sport. Daardoor is Mathijs ook enkele weken in het jaar te vinden bij grote wielrenners evenementen zoals de Tour de France. Mathijs verzorgd hierbij als fysiotherapeut de wielrennersploeg DSM (voormalig Team Sunweb).

Wij zijn blij dat wij ondanks het weggaan van Jeannette een bult kennis, enthousiasme en therapeutische vaardigheid terug mochten krijgen om ons team in Deurningen te versterken.

Vanaf nu komt de locatie van Fyon aan de Molemansstraat te vervallen. Behandelingen vinden nu nog uitsluiten bij de locatie aan de kerkweg 14a plaats.

Met sportieve groet,

Fyon Deurningen

 

Gepubliceerd door op 22-02-2021