Mooi dat het zo kan… – Vincentiusvereniging – 29 oktober om 09:30 viering van Oogstdankdag

Mooi dat het zo kan… en wordt gedaan!

Soms horen we (met name bij de jongere doelgroep) ‘Vincentiusvereniging, wat is dat?’.

Vincentiusvereniging Nederland is een netwerk van zelfstandige stichtingen en verenigingen met elk hun eigen vrijwilligers en diensten, afgestemd op de lokale behoeften. We ondersteunen waar nodig om te zorgen dat we als Deurninger inwoners allen mee kunnen blijven doen. Doorverwijzen naar de juiste instanties, of door zelf ondersteuning aan te bieden. Deze ondersteuning kunnen we mede bieden door het ontvangen van donaties.

We hebben de afgelopen periode een mooi bedrag mogen ontvangen van de Haringparty, Fancy Fair feesten en de Rabobank clubsupport actie. Allen hartelijk dank hiervoor!

29 oktober 9.30u is de viering Oogstdankdag met inzamelingsactie ten gunste van de Voedselbank Oldenzaal-Dinkelland.

Tevens is er een mooi initiatief van de familie Scholten i.s.m. de OJCV. Zij hebben het op de gala-avond gewonnen weekend in een luxe wellness bungalow (beschikbaar gesteld door Villapark Eureka) en een gevulde mand met smakelijke producten gedoneerd. Zodat een gezin, welke niet de mogelijkheid had om op vakantie te gaan, kan genieten van een heerlijk verzorgd weekendje weg in onze omgeving. Mooi dat het zo kan en gedaan wordt! Omkijken naar elkaar.

Lees hier het volledige bericht….

 

 

 

Vincentiusvereninging Deurningen

Vincentiusvereniging.deurningen@gmail.com

 

 

Gepubliceerd door op 21-10-2023