KPJ maakt doorstart: 1 september feest voor hele dorp en andere KPJ-verenigingen

KPJ MAAKT DOORSTART

Vorig jaar gingen er wat geruchten door het dorp dat de KPJ er mee zou stoppen. Eeuwig zonde, helemaal omdat een eeuw bestaan bijna binnen handbereik ligt! Enkele slapeloze nachten, een hoop gepraat en een vracht aan hervonden enthousiasme verder is er dan nu SUPERGOED nieuws. Stefan Detert Oude Weme weet zeker dat de KPJ in Deurningen bestaansrecht heeft. Hij wil het tóch nog een keer proberen en heeft al vier toppers bereid gevonden om een gloednieuw bestuur te vormen.

Jelle Bijen – voorzitter
Susan Heijne – secretaris
Mart Heijne – penningmeester 
Joren Groot Rouwen – PR

Tadaaa: KPJ 2.0 is herrezen en helemaal klaar om een vliegende doorstart te maken. En dat pakken we meteen maar even goed aan.

Op zondag 1 september nodigen wij iedere Deurninger, (oud) KPJ-fanaat, pilsliefhebber of gewoon geïnteresseerde uit op ons feestterrein bij de kruising Wieferweg/Kerkweg. Waarom? Om met eigen ogen aanschouwen waarom de KPJ is opgericht, hoe en op wat voor manier de KPJ leeft in Twente en belangrijker: waarom we gewoon lekker door moeten blijven gaan met KPJ Deurningen. 
We pakken groots uit met Whipe-outbanen, Bumperball, ’n heleboel gezelligheid en ijskoud bier. Onze collega KPJ-verenigingen zijn ook van de partij.

Na 1 september hopen we KPJ Deurningen weer volledig terug op de kaart te hebben gezet want wij zijn van mening dat Deurningen zéker nog niet klaar is met de KPJ. Door het hele jaar heen zullen we van alles organiseren dus houd het Klöpke en onze Facebookpagina in de gaten.

Wil je lid worden? Meld je dan aan via kpjdeurningen@gmail.com Meer doen dan alleen lid zijn? We hebben nog plekken over in het bestuur voor creatieve denkers, organisatorische wonderen en toppers die van aanpakken weten. Meer weten of direct je plaats reserveren kan via Susan Heijne 0618347003

Een fijne zomer en tot 1 september!

Met vriendelijke groet,

Bestuur KPJ Deurningen

Gepubliceerd door op 31-07-2019