Dinsdag 17 mei bijeenkomst mantelzorgers

Niet aangeboren hersenletsel!
(voor mantelzorgers uit Dinkelland en Tubbergen)

Na het oplopen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH), door bijvoorbeeld een hersentumor of een hersenkneuzing, kunnen mensen al dan niet ernstig last blijven houden van de gevolgen.
De lichamelijke, functionele beperkingen na bijvoorbeeld een beroerte vallen de meeste mensen in de omgeving van de getroffene vaak direct op. De ‘onzichtbare gevolgen’ zijn minder opvallend en komen vaak pas na enige tijd tot uiting. Denk hierbij aan geheugenproblemen, vermoeidheid en concentratieproblemen. Wat betekent bovenstaande voor de getroffene zelf, maar ook voor partners, kinderen?

Sociaal werkers Mantelzorg Edith Harmsen en Nicolet Plegt (Stichting welzijn Tubbergen- Dinkelland, SWTD) organiseren  een bijeenkomst met gastspreker Ronald Elferink. Ronald is werkzaam bij InteraktContour, een organisatie die zich richt op ondersteuning en gespecialiseerde zorg van mensen met hersenletsel en hun naasten.
Middels informatie en oefeningen krijg je meer inzicht in ‘niet aangeboren hersenletsel’
Als je aanwezig wilt zijn op deze middag, ben je van harte welkom op:

Dinsdag 17 mei  14.00 tot 16.00 uur in Terra Nova, Kerkweg 5-7 in Tilligte.

 Aanmelden kun je doen per email bij e.harmsen@swtd.nl  of n.plegt@swtd.nl of
telefonisch 06-38594369 / 06-38275388. (ook voor meer informatie). De mantelzorgconsulent biedt ondersteuning, persoonlijk advies, vrijwillige inzet en emotionele steun aan mantelzorgers.

Hartelijke groet,

Edith Harmsen en Nicolet Plegt-Koedijk

 Sociaal werkers Mantelzorg Tubbergen en Dinkelland
Edith :      06-38594369 / e.harmsen@swtd.nl
Nicolet:   06-38275388 / n.plegt@swtd.nl

 We zijn aangesloten bij PLATFORM MANTELZORG.nl

Gepubliceerd door op 05-05-2022