Campagne LEADER nieuwe LOS en uitnodiging LOS festival – Noordoost Twente

Graag informeren wij u over de voorbereidingen van de nieuwe LEADER periode 2023-2027.

Deze week kunt u ons vinden in Deurningen. Op donderdag 9 maart van 12:00 tot 14:30 uur zijn we op het Plechelmusplein. Op vrijdag 10 maart staan we van 13:30 tot 16:00 uur midden in Weerselo. Wij zijn te herkennen aan een opvallende oranje Jeep!

Download hier de flyer….

We gaan met inwoners in gesprek om input op te halen voor de nieuwe Lokale Ontwikkel Strategie, afgekort de LOS. Wat vinden de inwoners van Noordoost Twente belangrijk voor de toekomst van hun gebied?  In de LOS worden onder andere de nieuwe speerpunten beschreven waaraan de projecten moeten voldoen om voor de LEADER subsidie in aanmerking te komen.
We sluiten deze campagne af op zondagmiddag 19 maart met een klein festival in Agelo. In de bijlage onze flyer met meer informatie en een uitnodiging voor het festival.
U bent van harte welkom op één van de plekken om nader kennis te maken met het LEADER programma of om input te leveren voor de nieuwe LOS.
Meer informatie over LEADER Noordoost Twente is te vinden op  www.leadernoordoosttwente.nl of op onze Facebook- of Instagram pagina.
We zien u graag! Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groeten,

Saskia Wiegers en Maarten Bomans

LEADER Noordoost Twente

 

 

 

Gepubliceerd door op 07-03-2023