10 november: dag van de mantelzorg

10 november dag van de mantelzorg!!

10 november is de dag van de Mantelzorg en worden alle mantelzorgers in het zonnetje gezet! Het  moment voor de gemeenschap om erkenning en waardering uit te spreken voor alle taken die u verricht.

Mantelzorg doe je samen!

(intensief) zorgen voor de ander kun je vaak niet alleen, je hebt anderen nodig. Niet alleen directe familieleden maar ook , buren en vrienden zouden moeten oog hebben voor de mantelzorgers. Een keer vragen: ‘hoe is het met jou’ en niet alleen maar vragen naar de verzorgde. Een luisterend oor hebben is maar een kleine moeite, maar geeft een groot gevoel van gehoord te zijn bij de mantelzorger.
Het Steunpunt Mantelzorg Dinkelland organiseert op vrijdag 10 november een gezellige  middag/avond in Terra Nova te Tilligte voor alle mantelzorgers in Dinkelland. U kunt zichzelf maar ook andere mantelzorgers aanmelden.
Het programma bestaat uit mooie muziek, een drankje en een warm en koud buffet.

U kunt zichzelf of een andere mantelzorger aanmelden vóór 5 november bij Steunpunt Mantelzorg Dinkelland,  telefoon (085-7731720 dagelijks tot 13.00 uur) of per email
aanmelden@siztwente.nl  Graag naam, adres en telefoonnummer, mailadres van de mantelzorger die u aanmeldt, vermelden in uw e-mailbericht.

Edith Harmsen

Consulent Mantelzorg 085-7731720 / 06-38594369
Werkzaam op het Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21, 7591 GA Denekamp en Tubbergen
SIZ Twente

Gepubliceerd door op 16-10-2017